Lisa Scholtens - dammen

4 nov slotdag WK jeugd 2017 in Polen

Vandaag de laatste partij van dit Wereld Kampioenschap! Lisa speelt tegen Tuunara Fedorova. Zij staat nu 2e in het toernooi. En Lisa staat nu 7e !!!!! Wordt echt super spannend! Tuunara is een topspeelster!! En de uitslag is voor beide dames heel belangrijk! Beiden hebben kans op een podiumplaats als ze winnen! Maar Lisa  kan ook als nr 10 eindigen als ze verliest. Het is dus nogal een belangrijke partij!!

Gisteravond heeft Lisa's trainer Zainal Palmans weer zijn adviezen doorgegeven. Lisa heeft deze met coach Heike doorgesproken en samen hebben ze de partij goed voorbereid.

Daarna proberen goed uit te rusten. Maar wat is het lastig om goed te slapen als je zo'n spannende wedstrijd voor de boeg hebt!

Vanmorgen vroeg wakker. Niet heel geweldig geslapen helaas. Teveel spanning. Beetje ontbeten. Teambespreking. Laatste coaching Heike. En toen naar de zaal.

Lisa heeft een prima partij gespeeld tegen Tuunara! Geen fouten gemaakt. Goed opgebouwd, nl. met de halve hekstelling. Het ging de hele partij gelijk op. Na 4 uur en een kwartier bood Tuunara remise aan. Dat nam Lisa graag aan!

Hiermee kwam Lisa's totaal op 11 punten uit 9 wedstrijden. +2 score dus!! Helemaal mooi!

Toen was het afwachten tot alle partijen klaar waren. Kijken op welke plaats Lisa is geŽindigd. 6e plaats!!!!!

Lisa is 6e van de wereld in de categorie G13 = Girls tm 13 jaar !!!!!
Wat een mooie prestatie !! Lisa is er helemaal blij mee!!  En moeders is natuurlijk ook super blij en trots! Wat een geweldige beloning voor alle inzet!!

Genieten van deze uitslag! !

Komende maandag volgt een verslag van de prijsuitreiking en de terugreis en een terugblik van Lisa op het WK. Ook worden over enkele dagen foto's en filmpjes op de site en op Facebook gezet.


 Ria schreef op 05-11-2017:
Wat super gedaan Gefeliciteerd!

 Ina schreef op 05-11-2017:
Knap gedaan! Dat pakken ze je nooit meer af, gefeliciteerd!

 Jaap de Jonge schreef op 05-11-2017:
Keigoed gedaan Lisa!
Binnenkort stuur ik je nog een mailtje, hou dat e-mailadres waar je niet zo vaak op kijkt dus in de gaten.
Goede terugreis

Reageren? - Klik hier -


Naam: Terug naar Home