Lisa Scholtens - dammen

Terugblik van Lisa op het WK 2017

Het was cool om tijdens het WK te dammen! De tegenspelers waren sterk en ik vond het gaaf om daar tegen te spelen! Ik heel erg genoten van alle mogelijkheden in de partijen die ik heb gespeeld. Ik ben trost op mijn resultaten.

Ik vond de dagelijkse aardappelpuree echt geweldig!! :-)  Ook was het heel gezellig met Team KNDB!

Coaches bedankt voor jullie begeleiding! Met name Rik en Heike! Rik voor alle voorbereidingen en de teambesprekingen. En Heike voor alle hulp met het nabespreken en het voorbereiden van de partijen!

Bedankt sponsors! Zainal bedankt voor de trainingen!

Fijn om te merken dat er zoveel is meegeleefd en is gereageerd! Iedereen bedankt hiervoor!

Inmiddels heb ik een uitnodiging ontvangen om in Dedemsvaart een demonstratie blinddammen of een damsimultaan te geven! Hier ben ik erg blij mee! Ik hoop dat er nog meer uitnodigingen volgen! :-)

O ja... de partijen staan inmiddels ook in Internet. Dus als u nog wilt weten hoe mijn partijen zijn gegaan dan kunt u ze bekijken op toernooibase.
Via deze link  WK Minicadets Girls Dabki Buitenland 2017 kunt bij nr 6 op mijn naam klikken, dan ziet u daar de uitslagen van mijn partijen tijdens het WK. Als u dan rechts op het woord partij klikt, kunt u de gespeelde partij bekijken.
Ik hoop dat u net als ik kunt genieten van de partijen!


 Eddy schreef op 07-11-2017:
Hallo Lisa, Een fantastische prestatie neergezet, gefeliciteerd.

Reageren? - Klik hier -


Naam: Terug naar Home