Lisa Scholtens - dammen

Het einde komt in zicht

Inmiddels wat tijd verder. De wifi is momenteel helaas erg belabberd. Vandaar dat deze update op zich heeft laten wachten. 

Donderdag middag tegen Tunaara Fedorova gespeeld. Op zich speelde Lisa een goede partij, maar ze heeft het niet goed kunnen afmaken. Dus verloren. Op zich geen schande om te verliezen van de nr 1 op de ranglijst, maar stiekem hoopten we toch op iets meer. Zat er helaas niet in.

Als Team NL KNDB hebben we na deze 6e ronde een +9 score. Dat is best knap!

Vrijdag enkele ronde, nl. ronde 7. Lisa speelde tegen Daryna Lobanova uit OekraÔne. Weer een technisch goede partij gespeeld. Deze keer werd het remise. Niet echt wat fout gedaan, maar ook niet de overwinning kunnen pakken. Jammer maar toch weer een punt.

Vrijdagmiddag vrij. Gewandeld naar het station van Szkarska Poreba. Het station ligt hoger als het dorp. Er is daar een balustrade, waarvandaan je over het dorp kunt uitkijken. En achter het dorp is een mooi gebergte, met daarop veel bos, en meerdere skipistes. Het skiseizoen is nog niet begonnen. Ons hotel lijkt momenteel het enige hotel te zijn met gasten. Alle skipistes etc zijn nog dicht. Gelukkig waren we toch niet van plan te gaan skiŽn. Maar we genieten enorm van de geweldige natuur hier!! 

Verder de partij van morgenochtend voorbereid, en verder lekker ontspannen. Zometeen eten. Kijken wat de pot schaft. Iedere keer weer een verrassing. Meestal is er wel wat bij wat we lekker vinden. En anders nemen we nog een toetje op onze kamer.

Morgen dus nog 1 dag van het hoofdtoernooi: het gewone Wereld Kampioenschap.
En dan zondag het WK blitz. Dat is ongeveer 10-15 minuten per partij. Ook 9 rondes, dus dat toernooi is in een ochtend afgewerkt. Zondag middag prijsuitreiking en sluitingsceremonie. En dan is het alweer voorbij...

Maar eerst nog de laatste 2 allesbepalende rondes van morgen!!


Reageren? - Klik hier -


Naam: Terug naar Home