Lisa Scholtens - dammen

vr 6 november ronde 8 tegen Karima Kassym

Na een heerlijk ontbijt met een lekker gekookt eitje ging ik goed van start met 34-30. We stonden heel lang gelijk. Op een gegeven moment had Karima een schijf op 32 en gaf ze een schijf weg en toen pakte ze er 1 terug. Ik stond toen op veld 15. Vervolgens ruilde Karima een schijf weg en toen ging ik achter een schijf. Ze deed 32-37. Toen sloeg ik een schijf. Toen ging ze van 37 naar 42. En toen deed ik een zet waarbij zij eerst een schijf moest weggeven voordat ze naar dam kon. Toen haalde ik ook een dam en moest zij een schijf slaan en kon ik er 2 terugslaan. Toen was het remise.

Vanmiddag is er geen partij. Wel een nevenactiviteit nl. Turks dammen. In verband met de benodigde rust tijdens deze enorm drukke week doe ik daar niet aan mee! We zijn dus vanmiddag lekker in ons huisje. Spelletjes op telefoons, uitslagen en loting voor morgen bekijken en voorbereiden op de tegenstander van morgen. 

Morgen is alweer de laatste speeldag van het toernooi. Morgenochtend vertrekken we al uit het huisje. Omdat we morgenochtend al om 8 uur vertrekken vanaf het park, gaan we vandaan allemaal al inpakken en opruimen. 

 

 Juf Lammy schreef op 06-11-2015:
Dag Lisa, wij zijn vandaag naar het Deltion college geweest. Daar hebben we een molentje op zonne-energie gemaakt. Voor jullie, Roland, jij en Renco hebben wij er ook een meegenomen. Deze moet dan nog wel in elkaar gezet worden. Maar ach, net zo goed als je het dammen kunt, kun je dit ook. Morgen nog, dan weer fijn ontspannen, dan zit het er al weer op. Toch ook wel jammer hè.

Maar ik heb je wel gemist op school!!

Reageren? - Klik hier -


Naam: Terug naar Home